de ce unele femei sunt geloase si posesive ?

10 martie, 2011

ÎMPREUNĂ REDESCOPERIM TRECUTUL ŞI VOM INŢELEGE VIITORUL.

i

ISTORIC


ÎMPREUNĂ REDESCOPERIM TRECUTUL ŞI VOM INŢELEGE VIITORUL.

UN SITE AL REALITĂŢILOR CARE IŢI REDAU PUTEREA...


"...Să vă iubiţi unii pe alţii precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul său să şi-l pună pentru prietenii săi" (Ioan 15:12-13).

Scris este "Nu numai cu pâine se hrăneşte omul, ci şi cu, cuvântul lui Dumnezeu" (Matei 4:4)...."să vestiţi virtuţiile Celui care v-a chemat la minunata Sa lumină." (I. Pet. 2:9).

p

PREFAŢĂ


carteYLY.RO oferă toată simpatia şi dragostea faţă de tine, cititorule oferindu-ţi fluxul de energie care se stabileşte între cuvântul scris şi sufletul tau, redând mai multă forţă, putere şi curaj, creând un imbold de viaţă, eliminând gândurile şi încărcările negative din mintea noastră, lăsând loc sacralităţii care ne dă putere nemărginită de a atinge în toate domeniile cele mai intense trăiri ale vieţii şi prosperând în orice privinţă, trăind o viaţă plină de împliniri, ca fiind sensul existenţei tale şi a mântuirii.


Acest site este unul al misterelor, al dezvăluirilor care nu de puţine ori ne sunt inexplicabile, dar care totuşi ne sunt relatate din lumea reală (trăite chiar de noi noi şi semenii noştrii), întâmpinându-ne tocmai în ideea de a lua aminte cele trăite şi a le analiza, făcând o paralelă între cele scrise şi viaţa noastră, plină de evenimente la tot pasul.

Multe dintre aceste relatări (scrieri) sunt aşa cum au existat venind în ajutorul conştiinţei noastre de a ne opri un moment din viaţă şi a sta cu noi înşine (conştiinţa noastră) la o analiză, având în vedere starea în care ne aflăm atât noi cât şi semenii noştrii, pentru a clădi o gândire sănătoasă şi a dobândi înţelepciune şi pricepere.




3d_art_-_our_world_resize
forward_3 De la cuvant la fapta
Viaţa continuă, iar fiecare dintre noi trebuie să facă paşi spre mai bine, înspre o mai bună şi corectă comportare în viaţa lui şi mediul în care trăieşte.
Cunoaşterea şi informaţia nealterată ne sunt necesare în această viaţă care să ne creeze un echilibru de zi cu zi, bucurându-ne de consideraţie din partea semenilor noştri primind mai multă bunăvoinţă din faptele aproapelui nostru.

Astfel vei dobândi mai multă linişte sufletească, vei fi mai înţelept ca respectând pe cei de lângă tine te respecţi pe tine insuţi, creând astfel o lume mai bună şi totodată o viaţă mai bună.
Călătoria ta prin acest suport virtual care apare în lumea întreagă este un refugiu faţă de toate "bombardamentele" obositoare dintr-o zi cotidiană oferindu-ţi relatări reale cât mai odihnitoare pentru mintea şi sufletul tău ca atunci când doreşti să te retragi şi te face de a reveni mai încrezător în propriile forţe, creîndu-ţi un puternic imbold pentru a înainta cu paşi repezi pe drumul îngust al vieţtii. (un nou început reprezintă un nou scop).

Fiecare capitol al acestui site dezvăluie secretul referitor la întâmplări din viaţa noastră, la ce este esenţial pentru o mare realizare şi a dobândi liniştea sufletească, împlinirea şi prosperitatea.

Orice om este o forţă creatoare independentă, capabil să-şi transforme visele în realitate trebuind doar să-şi schimbe de bunăvoie vechea mentalitate cu una care să-i permită atingerea scopului în viaţă.

Ţine întotdeauna seama de presimţirile tale, dar ascultaţi vocea interioară şi mulţumeşte pentru ceea ce ţi se oferă.
Sunt şi vor fi foarte muli oameni care vor reveni pe acest site să trăiască momente creative şi de prosperitate.

YLY.ro oferă toată simpatia faţă de tine cititorule oferindu-ţi fluxul de energie care se stabileşte între autor şi tine, forţă, putere şi curaj creeînd un imbold în viaţă, eliminând gândurile negative din minte, lăsând loc sacralităţii care ne dă putere de a atinge în toate domeniile de a atinge cele mai intense trăiri de viaţă pe deplin împlinită fiind sensul existenţei tale şi a mântuirii.

Conţinutul siteul-ui în mare parte a fost conceput într-o zonă mirifică, liniştitoare departe de lume, dar aproape de bunul Dumnezeu, fiind locul unde binecuvântările Domnului se simt orice moment începând cu faptul că vei simţi aceea satisfacţie sufletească permanentă, că în această viaţă pe lângă alte fapte bune pe care le-ai făcut ai adăugat încă una acolo unde "asistăm la o reînviere sufletească a lumii în jurul credinţei".

papirusAlte articole specifice zonei mai găsim:
(Formula AS nr.810 din 9-16 martie 2008)
(Ziarul local TRIBUNA din 15 septembrie 2008 şi joi 4 octombrie 2008)

S-a scris şi se va mai scrie despre Sădinca, ca fiind locul acela unde multe suflete şi-au găsit odihna, numai că au ajuns aici şi au călcat pe acest pământ chiar dacă a fost vorba doar de câteva ore petrecute aici.

Ar mai fi foarte multe de spus, dar continuarea o lăsăm pentru celelalte capitole unde întâlnim cuvinte care ne întăresc.
Lectură placută.carte2_copy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu