de ce unele femei sunt geloase si posesive ?

07 iunie, 2011

Ai cunoscut un barbat proaspat divortat? Fugi pana nu e prea tarziu! De ce?

Ai cunoscut un barbat proaspat divortat?

Fugi pana nu e prea tarziu!

De ce?

Motivul este unul cat se poate de simplu !

El traieste in aceste momente in “purgatoriul” propriei sale existente, acea oscilatie intre vechea relatie si starea de libertate dobandita.

Desi vorbeste cu atata rautate despre fosta sotie cu siguranta undeva in subconstientul sau exista resentimente, frustrari si o iubire fada, in definitiv este mama copilului sau.

S-a incheiat divortul insa tutela copilului este una incerta?! Daca nu esti implicata emotional in aceasta relatie probabil iti va fi usor sa treci peste, insa cand in sufletul tau s-a nascut sentimentul de iubire totul va deveni mult prea greu de suportat. Oare vei putea accepta intalnirile lui “justificate” cu fosta, in care se aventureaza, zice el “pentru ca acel copil doreste sa fie impreuna cu ambii parinti”? Si uite asa ajungi sa astepti plangand sa sune telefonul in timp ce el isi petrece timpul cu “familia”.

E acel sentiment de durere cumplita, acelasi cu cel pe care il indura acele amante care joaca rolul de “cealalta” in viata barbatului.

Nu va stii niciodata poate, cat de mult te-au durut clipele in care a trebuit sa stai sa-l asculti vorbind despre dezamagirile vietii sale, despre iubirea enorma pe care el a purtat-o in suflet pentru Ea.

Nu te lasa induplecata de imaginea sa de copil singur si neajutorat, totul este doar o APARENTA.

Stii, e ca atunci cand te ranesti la deget si iti curge sange, gasesti un pansament care sa iti oblojeasca rana si sa opreasca sangerarea. Asta esti si tu, un pansament, iar cand nu va mai avea nevoie de tine vei deveni o simpla “carpa” pe care o va arunca cu usurinta la “gunoi”.

Va trebui sa il crezi, sa il intelegi, fara a suspecta ceva in toata povestea, pentru ca TE IUBESC-ul spus de el la infinit ar trebui probabil sa iti incalzeasca sufletul, in timp ce el este impreuna cu fosta, de dragul copilului.


De ce trebuie sa ajungi in postura de a deveni nu prima din viata lui ci “cealalta”? De ce trebuie sa traiesti o iubire ascunsa de ochii multora, pretextul fiind acelasi, copilul? Oare avem noi dreptul de a face din propriul nostru copil un pretext, o justificare pentru toate faptele noastre?

Daca o sa iti arati mahnirea va spune ca esti imatura si copilaroasa. Vei continua? Bravo tie, insa acest “film” nu-ti va lasa mai mult decat un gust amar, caci nu se va obosi sa-ti dea explicatii, ci va spune: te las in lumea ta, eu plec. A plecat si dus a fost…..fara a se gandi la faptul ca tu il iubesti din tot sufletul si cu toata fiinta ta.

Poate asa vei intelege ca uneori barbatii profita de calitatea noastra de om, de sentimentele si bunatatea noastra, poate asa vei intelege ca nu asta a fost pasaportul tau catre fericire, a fost doar un vis frumos, din care te-ai trezit inainte de a incepe……….

Voua celor ce v-ati pus inima in mainile “libertatii incatusate”, a proaspat divortatilor si voua celor ce treceti ca o adiere de vant prin viata noastra, ne ravasiti si plecati…usor, fara ca noi sa simtim !






walk-away

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu